Blogarchívum

Keresés ebben a blogban

2014. január 5., vasárnap

Költözés és Egyéb Nyalánkságok

Mostanában folyton csak szabadkozom, amiért nem írok, a közösségi oldalon sem posztolok, el-el tűnök teljesen az éterben :D

Az a helyzet, hogy karácsonytól mostanáig annyi minden történt, hogy el se tudnám mesélni mind.
A lényeg,hogy a jövő héten végleg kiköltözünk abból a lakásból, ahová Zsófi született és jelenleg családozásból a pakolásba szaladunk, közben Zsófián meg kitört a hisztéria. Úgyhogy általában géphez sem jutok, nemhogy még a gondolataimat is összeszedjem :D

Zsófi egy hétördög lett, bár igazából eddig is mindig állítottam, hogy Ő valóban kihívás, de most már nem is tudom mit mondjak. Toporzékol, visít, csapkod, torka szakadtából üvölt, és ha már ezek sem jöttek be, akkor beveti a bánatos kiskutyát, hatalmas könnyes szemekkel néz rám, száját lebiggyeszti, hüppög és zokogva mondja, hogy Anyaaaaaa. Na olyankor a szívem szakad meg, de látom a szemében, hogy zsarol a kis csibész.

Hihetetlen okos, mikor mondom neki, hogy nincs cici, ő is mondja de vigyorog és már könyékig a pólómban van.

Rákapott a focizásra, ma este egész végig a labdát rugdosta, olyan szép ívelteket, hogy a magyar válogatott elszégyellné magát, ha látná. Ha ez még nem volna elég, addig kapcsolgat a távirányítóval, amíg nem talál focit, és ahogy a sármos fiatalemberek rúgják a bőr, vagy épp elesnek, Zsófi lelkesen tapsol és mondogatja, hoppá!

Emellett, kiderült, hogy Zsófia imádja az autókat, nyomban rámjött a remegés, hogy ennek a gyereknek egyetlen autója sincsen itthon, A-Z-ig mindent megvettünk ami játék, de autó, autó az nincs. Még szerencse, hogy labda van. 6 is.

Zsófi ki nem fárad soha, és olyan frissen fitten ébred, ahogy szerintem még Rubint Réka sem.
Kezdem megirigyelni, hogy kinyitja a szemét és már vigyorog, én meg két óra múlva is csak pizsamában kóválygok, örülök, ha azt tudom, milyen nap van és, hogy hívnak.

Szóval eljött a vasárnap is, kedden jön az MMR egy kis Prevenarral kombinálva, rajtam van a gyomorgörcs kicsit, utána meg költözködünk.

Így előre is elnézést, de ha túl vagyunk az életünk dobozokba pakolásán majd annak kicsomagolásán akkor belevetem magam a bloggerkedésbe, ugyanis van miről írnom =)

Puszi Nektek és ezúton kívánok Mindenkinek Boldog Új Évet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése